Honda logo lille   Nissan logo lille   bmw logo service  Chevrolet logo     Hyundai
top randers

BMW Service i Randers

Hos Bilhuset Haldrup er vi et autoriseret BMW serviceværksted.

Vi har hos Bilhuset Haldrup fokus på din køreglæde, derfor kan du altid regne med hvad der venter dig: Professionel kvalitet ved vedligeholdelse og reparationer sikret gennem fremragende uddannet personale og computerbaseret diagnose- og værkstedsudstyr.

bmw service

Book BMW service

Som autoriseret BMW serviceværksted er vi i elektronisk forbindelse med BMW hovedkontoret, så alle systemer er 100 % opdaterede med aktuel viden, og du er sikret suveræn service.

Højteknologisk service: Bilens integrerede on-board-diagnosesystem registrerer og gemmer eventuelle fejlkoder fra de elektriske og elektroniske systemer. Med afsæt i denne diagnose kan det computerbaserede system præstere en hurtig og præcis fejlanalyse.

I 1982 afskaffede BMW som den første bilproducent de faste serviceintervaller og erstattede dem med et behovsstyret servicesystem. I dag bliver tilstanden af sliddele og driftsvæsker registreret og analyseret modelspecifikt via sensorer og algoritmer eller ved hjælp af parametre såsom antal kørte kilometer eller kørselsmønster.

Når du starter bilen, får du en melding om bilens status samt en reminder om, hvornår det er tid til næste serviceeftersyn. Det har den fordel, at serviceeftersyn først finder sted, når det behøves.

Keyreader

Innovativ, hurtig og sikker. Vigtige oplysninger om bilen, fx stelnummer, kilometerstand eller aktuelle servicebehov, gemmes i tændingsnøglen på alle BMW modeller fra og med modelår 2000. Ved næste serviceeftersyn kan vores medarbejdere udlæse oplysningerne ved hjælp af en elektronisk læseenhed – den såkaldte KeyReader. På denne måde undgås uklarheder eller overførselsfejl, og der er bedre tid til den personlige samtale med BMW servicerådgiveren.

Bilhuset Haldrup Hobro A/S

Smedevej 7
9500 Hobro

Tlf. 98 52 42 00 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bilhuset Haldrup Randers A/S

Århusvej 108
8940 Randers SV

Tlf. 86 42 78 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os

Nyheder

Honda logo lille   Nissan logo lille   avis logo biludlejning lille