fbpx

Brugte biler i Hobro og Randers

Vi har et stort udvalg af brugte biler. Find din nye, brugte bil fra mærker som Hyundai, Nissan, Honda, BMW eller dit favorit bilmærke. Bilerne tilbydes med særdeles fordelagtig finansiering samt forsikring og serviceaftale.

Brug vores søgefunktion nedenfor og find din nye drømmebil eller kom forbi et af vores bilhuse i Randers eller Hobro og se det store udvalg, få en prøvetur eller yderligere information i vores salgsafdelinger.

  • Nulstil
Hyundai IONIQ 5

Køb din nye, brugte bil hos Bilhuset Haldrup.

Find inspiration til dit næste bilkøb hos Bilhuset Haldrup. Start din søgning efter en brugt bil i vores søgemaskine øverst på siden. Alle vores brugte biler er grundigt gennemgået, og vi sælger udelukkende biler i høj kvalitet og med sikkerhed og funktion i topklasse. 

Vi sælger både brugte biler fra forhandlere og private, og vi har derfor altid et stort udvalg og lager af brugte biler, og du kan med sikkerhed finde en, der matcher dit behov.

Vi sælger brugte biler fra de fleste og mest kendte bilmærker på markedet, men vi er specielt eksperter i Hyundai, Nissan, Honda og BMW. Men du vil også løbende kunne finde kvalitetsbiler fra mærker som Opel, Renault, Skoda mm. Vi sælger i øvrigt alt fra elbiler og hybridbiler til diesel- og benzinbiler.

Når du køber en brugt bil gennem Bilhuset Haldrup, er du garanteret at få mere for pengene. Vores brugte biler sælges nemlig med fordelagtig finansiering, forsikring og serviceaftale, så du kan føle dig sikker i købet af en brugt bil.

Du er altid velkommen til at besøge vores salgsafdeling i vores to bilhuse i Randers eller Hobro og få en gratis prøvekørsel, få svar på dine spørgsmål og personlig rådgivning.

Kan du ikke finde den rette bil for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden. Du er også velkommen til at følge os på de socale medier, Facebook eller Instagram, hvor vi jævnligt deler vores nyeste brugte biler.

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP