fbpx
  • IONIQ 5

    Oplev den hos din Hyundai-forhandler
  • Få 1 års gratis IONITY Premium-pakke

    Når du køber en ny IONIQ 5, får du lige nu 12 måneders gratis IONITY Premium-pakke med til din Charge myHyundai-løsning.

De nyeste & bedste modeller fra Hyundai

Et af danskernes fortrukne bilmærker. Med fokus på innovative, veludstyrede biler til konkurrencedygtige priser, er Hyundai et topmoderne og stærkt bilmærke, der tilmed er kendt for sin unikke 5 års garanti uden kilometerbegrænsning – alt sammen noget der sikrer dig uafbrudt køreglæde og tryghed.

Du kan finde din nye bil og lige fra små biler, familiebiler til SUV, Hybid- & Elbiler. Hyundai IONIQ 5 er endda blevet kåret til årets bil i Danmark 2022, og vi forstår godt hvorfor. Det er sjældent, man ser så praktisk en bil med så fedt, innovativt og unikt et design. Og så er det endda en elbil! Som vi alle ved er fremtidens biler.

I vores salgsafdeling i Randers sørger vi altid for at have et bredt udvalg af de nyeste og bedste Hyundai-modeller, så du kan få lov at prøvekøre en tur i din drømmebil, inden du træffer en beslutning. En ny Hyundai er i sandhed definitionen på materiel lykke, hvis du spørger os.

Vi er iøvrigt autoriserede forhandlere og serviceværksted, hvilket er din garanti for kvalitet i højsædet og personlig, uddannet og erfaren service. Så kig forbi vores bilhus i Randers eller book en prøvekørsel lige her. Vi glæder os til at tage imod dig og vise dig vores nyeste modeller.

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP