fbpx

Salg af nye biler i Hobro og Randers

Skal vi hjælpe dig med at finde din nye drømmebil?

Hos Bilhuset Haldrup sælger vi kun biler i den bedste kvalitet. I Hobro kan du finde alle de bedste modeller fra Nissan, og i Randers sælger vi både Nissan og Hyundai fra ny og nyere, brugte biler fra bl.a. BMW og Honda.

I vores salgsafdelinger i Hobro og Randers vil du altid blive mødt af et professionelt og engageret rådgivningsteam, der står klar til at give netop dig den bedste service, og vi sætter en dyd i at finde den bil, der matcher dine drømme – for den følelse kender vi.

Så har du derfor brug for råd og vejledning, inden du kan træffe en beslutning, hvad enten det drejer sig om bilmærke, modeltype, finansieringsforslag eller andet, kan du trygt overlade dine spørgsmål til os. For os er det vigtigt, at alle vores kunder får den bedste oplevelse, og vi vil gøre, hvad vi kan, for at du som kunde er tryg og glad hele vejen igennem.

Vi sørger selvfølgelig også for, at du som kunde sidder trygt i førersædet fra start til slut året rundt og er autoriserede serviceværksted for Nissan, Hyundai, Honda og BMW. Så når tiden kommer til service eller reparationer, så står vores mekanikere klar på værkstedet med den nødvendige viden og erfaring til at servicere din bil.

Har du overvejet at købe en ny, brugt bil? Så læs mere om det her.

Nissan Juke

Nissan Juke

Hyundai Kona

Hyundai Kona

Nissan Navara

Nissan Navara

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP