fbpx

Dit autoriseret Nissan serviceværksted

Hyundai Roofbox

NISSAN EKSPERTER

Ro i sjælen følger altid med, når du tager dit køretøj med til os.

Hos Bilhuset Haldrup finder du højt uddannede Nissan-teknikere, der kun anvender originale reservedele – både ved årligt service samt reparation.

Vores værksted er udstyret med nødvendigt specialværktøj til at vedligeholde og reparere din bil. Vi anvender den nyeste teknologi med henblik på fejlfinding og reparation –  med det mål for øje at holde din bil i optimal stand.

Udover service og vedligehold udfører vi skadesreparationer samt forrudereparationer og -udskiftninger.

Ved større reparationer (f.eks. motorer og gearkasser) tilbyder vi Nissan Fabriksrenoverede dele. Disse får du med samme garanti som originale Nissan-dele.

NISSAN ASSISTANCE VEJHJÆLP

UANSET HVOR, UANSET HVAD. SÅ RING (+45) 70 14 01 47

Vi ønsker, at du kan køre i din Nissan med ro i sjælen. Så uanset hvad der sker, så ring til Nissan først, og så gør vi vores bedste for at få dig og dit køretøj tilbage på vejen så hurtigt og så gnidningsfrit som muligt – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen… gratis!

Skulle det mod forventning ske, at din bil bryder sammen, eller du er ude for et uheld, så er Nissan Assistance Vejhjælp der altid for at hjælpe. Nissan Assistance vil hjælpe dig så snart som muligt. Nissan Assistance-teknikere kan løse mange problemer på stedet, og du kan være klar til at køre videre med det samme.

Hvis dette ikke er muligt, så vil Nissan Assistance-folk tage dig og dit køretøj med til nærmeste Nissan-forhandler, hvor en tekniker vil vurdere din bil.

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP