fbpx

Dit autoriseret BMW serviceværksted

BMW

BMW EKSPERTER

Hos Bilhuset Haldrup kan du trygt overlade din BMW på vores værksted. Med vores mange års erfaring og årevis af løbende uddannelse kan vi klare nutidens problemer og fremtidens udfordringer. Vi udfører alle former for service, reparationer, fejlfinding og montering af ekstraudstyr.

Vi er meget ansvarsbeviste og professionelle, når du sender dit kæreste eje til service eller reparation hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et service eller en reparation. Book tid til service lige her.

BMW SERVICE INCLUSIVE

Med en engangsydelse giver BMW Service Inclusive dig frihed til at vælge mellem tre pakker med hver sit skræddersyede indhold. Med Service Inclusive får du udført alt vedligeholdelsesarbejde og udskiftet sliddele med originale BMW reservedele. En Repair Inclusive aftale forlænger den mekaniske nybilsgaranti.

Alle pakketyper giver dig den professionelle service på vores autoriseret BMW serviceværksteder.

  • BMW Service Inclusive dækker omkostningerne til det grundlæggende servicearbejde fra 3 til 10 år eller 40.000 til 200.000 km.

  • BMW Service Inclusive Plus dækker omkostningerne til servicearbejde samt udskiftning af sliddele fra 3 til 10 år eller 40.000 til 200.000 km.

  • BMW Repair Inclusive giver dig en dækning på lignende vilkår som den mekaniske nybilsgaranti i 3 til 5 år eller op til 200.000 km. Det eneste krav er, at Repair pakken tegnes inden fabriksgarantien udløber.

Ændrer dit kørselsbehov sig, eller beslutter du dig for at beholde bilen i længere tid end først planlagt, så giver BMW Service Inclusive stadig masser af frihed. De kan altid opgradere til en anden pakke, længere løbetid eller flere kilometer – nemt og enkelt.

BMW biler

BMW Value Service

Tror du, at service på din BMW er meget billigere hos det uautoriseret værksted? Mener du, at et autoriseret værksted ikke kan matche priserne hos andre værksteder? Så kan du godt tro om!

Value Service er et ekstremt konkurrencedygtigt serviceprogram, målrettet udvalgte ældre BMW modeller. Du kan booke service fra gang til gang og får samtidig sikkerheden, og kvaliteten der kun følger med et autoriseret BMW-værksted.

BMW

Hvad er Value Service?

  • Et skræddersyet serviceprogram til din BMW med alt inklusiv
  • Arbejdet udføres af højtuddannede BMW-mekanikere
  • Der anvendes kun originale reservedele – med to års garanti
  • Vask og støvsugning af din bil er inklusive
  • Vejhjælp Mobile Care medfølger uanset bilens alder – Gælder i Danmark
BMW elbil

BMW VEJHJÆLP MOBILE CARE.

Hvis det usandsynlige skulle ske, at du får et teknisk driftsstop, står der medarbejdere til rådighed med fagkyndig hjælp.

I tilfælde af skader er du også dækket af BMW Vejhjælp, der kan hjælpe med at få bilen bugseret til dit benyttede autoriserede BMW værksted, hvis ikke andet er muligt.

BMW Vejhjælp kan kontaktes på tlf. +45 80 30 40 45. 

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP