fbpx

Karriere i Bilhuset Haldrup

Hos Bilhuset Haldrup tror vi på, at det er muligt for dig at gøre dét, du er bedst til – og leve af det. Vi giver dig plads til at skabe nyt og udvikle dig − et sted hvor du kan være dig selv. Du vil blive en del af et en forretning og et team, der har store ambitioner.

Her er plads til alle

Vores kultur er uformel og med højt til loftet. Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater sammen, når alle er fri til at udvikle og bidrage med deres individuelle styrker. Sådan skaber vi vores fælles succes. Hos Bilhuset Haldrup opfordrer vi dig til at tænke ud af boksen, komme med nyt liv og idéer, så vi kan tiltrække kunder landet over og give dem den bedste oplevelse – hver dag. Vi elsker et friskt pust.

Kom med på en spændende rejse

Vi er en fair arbejdsgiver, der behandler alle ens.  Vi sætter kunderne først, og hver eneste Haldrup-medarbejder får mulighed for at udvikle sig professionelt og personligt. Vi giver dig ansvar, tillid og udfordringer, for vi tror på vigtigheden af at uddelegere ansvar fra start, da det giver en stærk følelse af ejerskab, og det ønsker vi i høj grad, at alle vores ansatte føler.

Uanset hvilken rolle du har hos os, finder du kollegaer med en fælles passion for biler, glade kunder og resultater. Vi arbejder hårdt for, at alle vores kunder skal være godt kørende og føle sig sikre i deres bil – og for at de vender tilbage til os gang på gang. Vi er handlings- og løsningsorienterede, og vi arbejder i en dynamisk og hurtigt skiftende branche, som kræver at man tænker innovativt og følger med i verden omkring en.

Du kan læse mere om vores værdier her.

Så leder du efter nye udfordringer, og lyder vi som en arbejdsplads for dig, så tag et kig på vores ledige stillinger herunder:

Ledige stillinger

Randers:

Ingen ledige stillinger


Hobro:

Vi søger en Hyundai-tekniker / mekanier – søg stillingen her.

Er der ingen ledige stillinger i øjeblikket?
Så send os din uopfordrede ansøgning til: mka@bilhuset-haldrup.dk – vi er altid på udkig efter talenter.

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP