fbpx

Historie

Som vi kender det, begynder de fleste forfattere deres eventyr med ”der var engang”… Og netop på samme måde, begynder vores.

1962 blev Himmer & Madsen A/S, beliggende på Århusvej 108 i Randers eneforhandlere af Vauxhall & Bedford. I 1974 udvidede de med forhandling af Opel personbiler samt DAF lastbiler, for at have lastbiler i deres sortiment. Reservedelslageret blev for småt, så salgsafdeling og lager/værksted blev bygget sammen og udvidet med fuld kælder. I 1979 ophørte importen af Vauxhall personbiler.

I 1983 købte Jørn Madsen aktiemajoriteten og firmaet kom herefter til at hedde Jørn Madsen A/S.

Lars Haldrup Petersen der tidligere var ansat som bilsælger hos Jørn Madsen A/S i Randers, købte i 1993 Jørn Madsens aktier og overtog forhandlingerne, dog uden DAF lastbiler som Jørn Madsen stoppede forhandlingen af selv samme år. Herefter blev Bilhuset Haldrup A/S grundlagt. Lars Haldrup Petersen har siden 1993 haft fem bilhuse beliggende i Aalborg, Hadsund, Hobro, Randers og Århus.

I 2001 indtog Opel igen erhvervsmarkedet for store varevogne og her blev Bilhuset Haldrup Randers A/S én af elleve Commercial Vehicles forhandlere på det danske marked. Ligeledes samme år, opkøbtes firmaet K. Trillingsgaard, BMW og Honda på Kristrupvej og flyttes til Århusvej 108 – Bilhuset Haldrup Randers A/S. I 2002 fik Lars Haldrup Petersen også forhandlingen af Chevrolet, tidligere Daewoo til Randers (Chevrolet har i dag trukket sig tilbage fra Danmark & Europa, men Bilhuset Haldrup er fortsat autoriseret serviceværksted for Chevrolet). Ydermere kom forhandlingen af Nissan til Randers i 2003.

Lars Haldrup Petersen købte i 1997 aktieandele hos en Opel forhandler i Hadsund og indgik et partnerskab, hvorefter han senere overtog aktiemajoriteten og samtidig købte bygningen som han stadig ejer. Politiske beslutninger, kommune-sammenlægning og finanskrisen var hovedårsagen til, at man i 2009 valgte at sammenlægge forretningen i Hadsund med den forretning i Hobro, som Lars havde købt i 2005.

Lars Haldrup Petersen købte tilbage i 2002 Auto Trend Aalborg A/S, forhandler af BMW i Aalborg, hvorefter Bilhuset Haldrup Aalborg A/S så dagens lys. Det blev til 13 gode og spændende år som forhandler af BMW, for Lars Haldrup Petersen solgte forretningen til Bayern AutoGroup A/S 1. marts 2015.

Lars Haldrup Petersen sælger i 2020 som første skridt i et planlagt generationsskifte en del af aktierne i Bilhuset Haldrup til Michael Kaysen. Michael er uddannet i firmaet og fungerer i dag som chef for virksomhedens værksteder og reservedelsafdelinger. I dag er Bilhuset Haldrup autoriseret forhandler af Hyundai og Nissan samt autoriseret serviceværksted for BMW og Honda samt specialist i reparation af Opel. Bilhusene er beliggende i Randers og Hobro, og der beskæftiges ca. 50 medarbejdere.

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP