fbpx

Om Bilhuset Haldrup

Vores mission & vision

Hos Bilhuset Haldrup ønsker vi kun at levere det bedste til vores kunder, og med vores team af kompetente, professionelle og engagerede medarbejdere, har vi de bedste forudsætninger for at efterleve netop det ønske.

Nogle af de mest værdiskabende faktorer for os, handler om at skabe tillid og tryghed til vores kunder, og netop derfor har vi ingen standardløsninger. Vi er både ydmyge og ærekære over for det lokalsamfund, vi befinder os i, og samtidig er vi meget bevidste om, at behov, forventninger og krav er forskellige fra kunde til kunde. Vi lever af loyale og tilfredse kunder – og det ønsker vi at fortsætte med.  

Bilhuset Haldrups mission er at sikre alle kunder så høj, professionel og personlig service som muligt, uanset hvilke kontaktflader i organisationen, de berører. Afkastet heraf skulle gerne give åbenhed, høj kundetilfredshed og loyalitet.

Bilhuset Haldrups vision er at være den foretrukne bilforhandler i vores lokalsamfund.

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP