Hyundai    Nissan logo lille    Honda logo lille    bmw logo service

Nyhedsinfo 1 februar 2020

Mandag, 10 februar 2020

Vi vil fortsat servicere din Opel


Bilhuset Haldrup ophører med sit salg af nye Opel biler pr. januar 2020. Bilhuset fortsætter med at sælge nyere brugte Opel biler samt selvfølgelig med, at servicere og lave skadesarbejde for alle de glade Opel kunder.


Baggrund:
Aktierne i Adam Opel ag blev i 2018 solgt til den franske PSA Groupe som producerer Citroen og Peugeot. I 2019 opsagde den nye ejer samarbejdet med det ”gamle Opel Danmark” og gav den danske import til selskabet Interdan, som også er importselskab for Citroen og Peugeot.
Der er siden 1974 solgt Opel biler på vores adresse i Randers og det samme er sket i Hobro siden 1979, så det er lidt vemodigt at sige farvel til Opel udtaler Lars Haldrup Petersen. Når det er sagt lever vi jo i en verden med store forandringer og det er tydeligt at de nye ejeres intentioner er at nye Opel biler skal produceres af Peugeot og Citroen fabrikkerne. Franske biler fejler ikke noget men ”Opel DNA´en” er efter vores opfattelse på vej ”væk” siger Lars Haldrup Petersen. Vi ønsker de nye distributører, alt mulig held og lykke med det fremtidige salg.
Bilhuset Haldrup har pr 1. februar indgået forhandleraftale med Hyundai. Hyundai er i rivende udvikling, og var i januar i år det 6. største bilmærke i Danmark. Hyundai er blandt de markedsledende hvad angår Hybrid og el-biler og der gives 5 års fabriksgaranti. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde.
Bilhuset Haldrup Randers og Hobro sælger fortsat Nissan og Honda samt driver en omfattende brugtvogns forretning med bl.a. Opel og BMW. Bilhuset ejer ligeledes et biludlejningsselskab som driver ”AVIS i Randers”.
I forretningen serviceres, udover ovennævnte bilmærker også BMW og Chevrolet og vort skadescenter reparer skader på alle bilmærker og samarbejder med alle forsikringsselskaber.

Bilhuset Haldrup Hobro A/S

Smedevej 7
9500 Hobro

Tlf. 98 52 42 00 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bilhuset Haldrup Randers A/S

Århusvej 108
8940 Randers SV

Tlf. 86 42 78 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os

Nyheder

Honda logo lille   Nissan logo lille   avis logo biludlejning lille