fbpx

De nyeste & bedste Nissan på markedet

Nissan forhandles i begge vores bilhuse i enten Hobro eller Randers.

Som autoriserede forhandler af Nissan er vi din garanti for god kvalitet. Nissan stormer frem på bilmarkedet, og du har helt sikkert set flere og flere modeller på vejene, da efterspørgslen er høj. Det er kvalitetsbiler i et innovativt design og høj sikkerhed. Et bilmærke vi kan stå inde for.

I vores udstilling har vi altid et bredt udvalg af de nyeste modeller, så der er biler for enhver smag og behov, og du kan få en gratis prøvetur i din drømmebil. Book tid til en prøvekørsel her.

You+ Nissan

You+Nissan. Unikt. Eksklusivt. Og dit.

You+Nissan er stedet, hvor du som Nissan-ejer kan finde alt, hvad du skal bruge for at nyde din Nissan endnu mere. Få fordel af specialtilbud, unikke rabatter samt vores tilpassede og skræddersyede service. Det er dit kontaktpunkt til Nissan. Stedet, hvor du kan sige din mening, mødes med en forhandler, reservere dit næste serviceeftersyn og meget mere. Og først og fremmest er You+Nissan om og til dig, så registrer dig lige her.

Eksklusive Nissan-tilbud

You+Nissan viser alle deres nyeste tilbud for at sikre, at du får mest muligt ud af din Nissan.
Der kan du se muligheder og tilbehør til din Nissan, og få alle de nødvendige oplysninger om services, garantier, eftersalg osv.

Nissans ejerservices

Få adgang til alle de oplysninger, du har behov for med hensyn til din garanti, forlæng din garanti, og få yderligere værdifulde services, som f.eks. vejhjælp.
Få vigtige påmindelser om din Nissan, som f.eks. når dit næste serviceeftersyn står for døren, eller hvis der kræves en tilbagekaldelse.

Personlig service

Rediger og opdater alle dine personlige køreoplysninger, så du får personlige tilbud og services.
Se i vores Bluetooth-vejledning, hvordan du hurtigt og nemt forbinder din telefon til din Nissan.
Har du mere end én Nissan? Intet problem. Du kan håndtere dem alle hurtigt, nemt og effektivt. Via din You+Nissan-konto.

Kontakt os for mere information

Er du interesseret i at høre mere om You+ Nissan, så kontakt os endelig. Vi står klar til at vejlede dig om netop You+ Nissan.

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP