fbpx

Privatleasing Hyundai og Nissan

Bliv godt og økonomisk kørende med en lækker ny bil. Vi har attraktive tilbud på privatleasing af Nissan, Honda og Hyundai.

Sådan fungerer Haldrup Privatleasing

Der følger økonomisk tryghed med i købet, når du leaser din nye bil hos os. Du skal nemlig hverken bekymre dig om værditab, afgiftsændringer eller omkostninger til vedligeholdelse, service og reparationer.

Som udgangspunkt leaser du din nye bil for 3 år (prisen er baseret på 15.000 km om året). Når leasingperioden er forbi, kan du skifte til ny bil til samme fordelagtige vilkår.

Hvis dine kørsels-/transportbehov ændrer sig, kan du allerede efter 11 måneder bytte til anden bil inden for den oprindeligt aftalte leasingperiode. Det giver dig mulighed for at tilpasse din leasingaftale efter dine behov, hvis din hverdag pludselig skulle ændre sig eller blot anderledes en først antaget.

Såfremt du ønsker at komme ud af aftalen før tid, kan det ske ganske enkelt uden ekstra omkostninger. Omkostningerne til privatleasing består af en førstegangsydelse + en lav, fast månedlig ydelse i aftaleperioden.

Kom ind forbi et af vores bilhuset i enten Hobro eller Randers, så hjælper vi dig med at lave den bedste aftale baseret på dine ønsker, drømme og behov. Så kan du også stille alle de spørgsmål, du måske mangler svar på.

Du har også mulighed for at erhvervslease – læs mere om det lige her.

Hyundai Privatleasing

Til dig, som vil have en fabriksny bil, men ikke vil bekymre dig om værditab.

Hyundai forsikring

Din autoriserede Hyundai-forhandler kan tilbyde dig en god og konkurrencedygtig bilforsikring, som både kan tegnes på nye og brugte Hyundai-biler, der er op til 7 år gamle. I samarbejde med Gjensidige Forsikring

Nissan privatleasing

Til dig, som vil have en fabriksny bil, men ikke vil bekymre dig om værditab.

Nissan forsikring

Med Nissan Forsikring bliver du en del af If Fordelsprogram, og du får bl.a. 10-15 % rabat på alle dine forsikringer, kun 1 selvrisiko ved kombinerede skader, reparation af bilens forrude uden beregning og meget mere!

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP