fbpx

Haldrup Erhvervsleasing

Vi har med garanti den varebil, der passer til dit behov. Kom forbi og se vores udvalg af varebiler, så vi sammen kan finde den bedste til dig. Vi kan tilbyde kassebiler, pickups, vans og personbiler i verdensklasse fra Nissan.

Sådan fungerer Haldrup Erhvervsleasing

Når du leaser hos os, kan du glæde dig over en helt ny, velkørende varebil til en fordelagtig pris. Du får økonomisk sikkerhed med i købet, hvis du tegner en serviceaftale samtidigt, så du skal ikke tænke på omkostninger til vedligeholdelse, service og reparationer. Det sørger vi for. Det synes vi er vigtigt, for at arbejdsdagen kan glide bekymringsfrit, så du lægge dit fokus andre steder.

Har du flere varebiler, samler vi det hele på én månedlig faktura. Overkørte kilometer efterfaktureres ved kontraktudløb, men vi tilbagebetaler også, hvis du kører færre kilometer end aftalt i kontrakten (op til 15.000 km).

Omkostningerne til erhvervsleasing består af en førstegangsydelse + en lav fast månedlig ydelse i aftaleperioden.

Hvis du kommer ind forbi en af vores afdelinger i enten Hobro eller Randers, kan vi fortælle mere om mulighederne for at få vejhjælp og forsikring med i aftalen. Så kan du føle dig 100% dækket og godt kørende året rundt. Vi hjælper vi dig med at lave den bedste aftale baseret på dine ønsker, drømme og behov. Så kan du også stille alle de spørgsmål. du måske mangler svar på.

Du har også mulighed for at privatlease – læs mere om det lige her.

Nissan erhvervsleasing

Hvad er min bil værd?

Udfyld vores formular og vi vender tilbage med en vurdering af din bil.

Hold dig opdateret
- Tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Design Escapes

Vi er autoriseret forhandler af Nissan i Hobro. I Randers er vi forhandler af Hyundai og Nissan. Vi er autoriseret serviceværksted for BMW og Honda.

Webbureau ITTP