Hyundai    Nissan logo lille    Honda logo lille    bmw logo service

Historie

Som vi kender det, begynder de fleste forfattere deres eventyr med ”der var engang”… Og netop på samme måde, begynder vores.

1962 blev Himmer & Madsen A/S, beliggende på Århusvej 108 i Randers eneforhandlere af Vauxhall & Bedford. I 1974 udvidede de med forhandling af Opel personbiler samt DAF lastbiler, for at have lastbiler i deres sortiment. Reservedelslageret blev for småt, så salgsafdeling og lager/værksted blev bygget sammen og udvidet med fuld kælder. I 1979 ophørte importen af Vauxhall personbiler.

I 1983 købte Jørn Madsen aktiemajoriteten og firmaet kom herefter til at hedde Jørn Madsen A/S.

Lars Haldrup Petersen der tidligere var ansat som bilsælger hos Jørn Madsen A/S i Randers, købte i 1993 Jørn Madsens aktier og overtog forhandlingerne, dog uden DAF lastbiler som Jørn Madsen stoppede forhandlingen af selv samme år. Herefter blev Bilhuset Haldrup A/S grundlagt. Lars Haldrup Petersen har siden 1993 haft fem bilhuse beliggende i Aalborg, Hadsund, Hobro, Randers og Århus.

I 2001 indtog Opel igen erhvervsmarkedet for store varevogne og her blev Bilhuset Haldrup Randers A/S én af elleve Commercial Vehicles forhandlere på det danske marked. Ligeledes samme år, opkøbtes firmaet K. Trillingsgaard, BMW og Honda på Kristrupvej og flyttes til Århusvej 108 – Bilhuset Haldrup Randers A/S. I 2002 fik Lars Haldrup Petersen også forhandlingen af Chevrolet, tidligere Daewoo til Randers (Chevrolet har i dag trukket sig tilbage fra Danmark & Europa, men Bilhuset Haldrup er fortsat autoriseret serviceværksted for Chevrolet). Ydermere kom forhandlingen af Nissan til Randers i 2003.

Lars Haldrup Petersen købte i 1997 aktieandele hos en Opel forhandler i Hadsund og indgik et partnerskab, hvorefter han senere overtog aktiemajoriteten og samtidig købte bygningen som han stadig ejer. Politiske beslutninger, kommune-sammenlægning og finanskrisen var hovedårsagen til, at man i 2009 valgte at sammenlægge forretningen i Hadsund med den forretning i Hobro, som Lars havde købt i 2005.

Lars Haldrup Petersen købte tilbage i 2002 Auto Trend Aalborg A/S, forhandler af BMW i Aalborg, hvorefter Bilhuset Haldrup Aalborg A/S så dagens lys. Det blev til 13 gode og spændende år som forhandler af BMW, for Lars Haldrup Petersen solgte forretningen til Bayern AutoGroup A/S 1. marts 2015.

Lars Haldrup Petersen sælger i 2020 som første skridt i et planlagt generationsskifte en del af aktierne i Bilhuset Haldrup til Michael Kaysen. Michael er uddannet i firmaet og fungerer i dag som chef for virksomhedens værksteder og reservedelsafdelinger. I dag er Bilhuset Haldrup autoriseret forhandler af Hyundai og Nissan samt autoriseret serviceværksted for BMW og Honda samt specialist i reparation af Opel. Bilhusene er beliggende i Randers og Hobro, og der beskæftiges ca. 50 medarbejdere.

Bilhuset Haldrup Hobro A/S

Smedevej 7
9500 Hobro

Tlf. 98 52 42 00 
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Bilhuset Haldrup Randers A/S

Århusvej 108
8940 Randers SV

Tlf. 86 42 78 00
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tilmeld nyhedsbrev

Følg os

Nyheder

Honda logo lille   Nissan logo lille   avis logo biludlejning lille